Föreläsning/bildvisning?

Jag kommer gärna och visar mina bilder i er fotoklubb, förening eller på ert företag. Jag kan skräddasy innehållet och tiden men nedanstående föreläsningar/bildvisningar är redan klara och kan beställas på kort varsel. Lägg ett mail till mig om intresse finns.

Polen. Östra Polen Biebrza National Park.

Följ med till östra Polens våtmarker och upplev möten med visenter och hackspettar. I dessa enorma våtmarker patrullerar kärrhökar och ängshökar längst med de enorma vassbältena och storkarna vandrar omkring och äter mängder av grodor. Lyssna på grodornas konserter som är öronbedövande och titta uppåt och upplev alla örnar. Följ dessutom med på en ballongflygning med härliga foton över dessa våtmarker och se foton på magiska sumpmarker och lyssna på härfågel och sommargylling.

Fiskgjusar "50 år med fiskgjusar"

Vi får följa med på ett fiskgjuseprojekt som pågått sedan 1968 vars syfte är att hjälpa fiskgjusarna i Fegen/Falkenbergsområdet. I sex års tid har detta filmprojekt följt Thomas Andersson och hans byggande av fiskgjusebon och vi får också se hur ringmärkning går till. Det är härliga naturbilder och hisnande trädklättringa samt makalöst vackra morgnar vi får ta del av i denna bild/filmvisning.

Filmen är 30 minuter lång och själva presentationen innan filmen kan variera beroende på kundens önskemål.

Ett naturår från januari till december.

I denna presentation som innehåller både film och bilder får ni uppleva fantastiska miljöer och motiv. Allt ifrån praktejder till ett vintrigt Härjedalen. Presentationen tar ca en timme men kan förlängas eller kortas ner beroende på kundens önskemål. Själva presentationen är uppbyggd efter kalendern dvs. att den börjar i januari och slutar i december. Alla bilder är då ifrån Sverige och Norge samt har en betoning på fågellivet.

Kommer strax. Härliga Härjedalen

Här får vi följa med på fjällvandringar och uppleva Härjedalens natur både ifrån marken och luften. Det blir härliga foton på djur och natur samt lite växter. Presentationen sträcker sig från vinterbilder till höstbilder och myskoxar och lite fjällrävar utlovas. Presentationen är ca 70 minuter lång och det går bra att dela den på mitten för exempelvis kaffe.

© 2020 Göran Johansson - Halmstadfoto.com -  goran.johansson@halmstadfoto.com